Trend Gümüş Takılar

31-10-2022 12:39
Trend Gümüş Takılar

Takı kullanımı çoğu kombinin tamamlayıcısı olduğundan önemlidir. Pek çok kadın takı kullanmayı tercih eder ve birbirinden farklı tasarımlara ait takılara sahip olmak hoşuna gider. Gümüş takılar en çok alınan takılar arasındadır. Bunun sebepleri arasında hem fiyatlarının pırlanta ve altın takılara göre biraz daha makul olması hem de sayısız tasarım skalasını için de barındırması gösterilebilir. Trend gümüş takıları ile Nur Silver sizlerle. Aradığınız her türlü modern takıyı burada bulabilmeniz mümkün.

 

Pandora Bileklikler

Pandora bileklikler son zamanların en gözde aksesuarlarından. Çoğu kadının bileğinde yerini alan pandoralar eşsiz tasarımları ile ince hatlı bileklik görünümünü geride bırakarak çok daha büyük objelerle donatılmış bileklik tasarımlarını ortaya çıkardı. Bu tasarımlar kişinin isteğine bağlı olarak bazen tamamen spor görünümler için hazırlanırken bazen de yine ince hatlı bilekliklerde olduğu gibi zarif görünümü yakalayabilmek üzere tasarlanıyor.

Pandora bileklik üzerinde bulunan iri boncuklara Charm boncuk denilmektedir. Pandoranın üzerinde olması istenilen Charmlar kişiye özel olarak takılabilir. Bu charmların kişiye iyi şans getirdiğine inanılır. Bu yüzden her pandora kişiye özel olarak tasarlanabilir. Pandoranın üzerinde olacak Charmlar pandora sahibinin hayatı ile örtüşen boncuklardan seçilir. Örneğin pandora sahibinin hayalinde istediği bir evi alabilmek varsa anahtar şeklinde boncuklar zincire yerleştirilir. Nazardan korunmak istiyorsa yine onu simgeleyen bir nazar boncuğu, azim ve hırs hayatına etkiliyse bunu simgeleyen bir hayvan figürü, işi ile alakalı bir boncuk zincirin üzerine yerleştirilir. Böylece Pandora bileklikler kişiye özel olarak tasarlanmış olur.

Sizde hayatınızı simgeleyen iyi şans getirici bir pandora takınız olsun isterseniz Nur Silver’de zevkinize göre gümüş pandora bileklikler bulabilirsiniz.

 

Tektaş Gümüş Yüzükler

Gümüş takılar yarattıkları şık ve zarif görünümü renklerinden alırlar. Altın renkli takılara göre gümüş yüzük hem daha sade hem de daha gündelik bir görüntü oluştururlar. Gümüş özellikle yüzüklerde sıklıkla tercih edilen bir bileşendir.Tektaş gümüş yüzükler en az pırlanta gümüş yüzükler kadar rağbet görmektedirler.

Tektaş gümüş yüzükler sayısız çeşide sahiptir. Kesim çeşitleri, taşın büyüklüğü, taşın rengi ve sayısı gibi pek çok ayırt edici etkenle sayısız tasarımları mevcuttur. Tektaş yüzükler genelde evliliği simgelemek için kullanılan yüzüklerdir ama sadece bununla sınırlamak doğru değildir. Günlük hayatında kombinlerini tamamlamak için tasarımını çok beğendiklerinden tektaş yüzükler kullanan kadınlar da vardır. Gümüş tektaş yüzükler bu yüzden yerinde tercihler olacaklardır.

 

Trend Kolyeler

Kolye, özellikle derin dekolteli kıyafetlerin vazgeçilmez aksesuarlarından biri. Hemen her kadının severek kullandığı bu aksesuarın birçok çeşidi var. Son zamanların en trend kolye modelleri çoklu kolyeler ve ince zincirli kolyeler olarak gösterilebilir. Geçmişte çok daha büyük kolye uçlarına sahip daha uzun zincirli kolyeler kullanılırken günümüzde minimalist kolye uçları ve ince zincirli kolyeler trendler arasında.

Sunduğu sınırsız tasarım imkanı ile kendinize yakışacak trend kolyeler Nur Silver sayesinde sizlerle

 

Baget Taşlı Küpeler

Baget kesime sahip taşlar son zamanların en gözde aksesuar bileşenleri olarak karşımıza çıkmakta. Özellikle baget kesime sahip pırlanta yüzük ve kolyeler en çok tercih edilen takılar arasında. Baget kesim taşın ışığı daha iyi yansıtması için kullanılan bir yöntemdir. Baget kesime sahip olan taş ışığı prizmatik yansıttığından çok daha göz alıcı hale gelir ve varlığını belli eder. İşte bu yüzden baget taşlı küpeler de çoğu kadının favorisi olmuş durumda. Takılan küpenin taşı küçük veya büyük olsun fark etmeksizin sahip olduğu baget kesim sayesinde ışıldar.

 

Tektaş Gümüş Küpeler

Tektaş model olarak kolye yüzük ve küpe tasarımlarında yarattığı şık ve zarif görüntüden dolayı tercih edilir. Tektaş kullanımı kendini daha çok yüzükte gösterse de tektaş küpeler de günümüzün gözde takıları arasına girmeyi başarmıştır. Özellikle gündelik yaşama uygun küpeler tercih ediyorsanız tam size göre tektaş gümüş küpeler Nur Silver’da sizler için hazır. Kullanım alanına göre çok farklı tasarımlarını da bulabileceğiniz tektaş gümüş küpeler size çok yakışacak.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.